Epoxigolv

Har du ett epoxigolv som behöver repareras?

Har du ett gammalt epoxigolv som behöver repareras? Välkommen att kontakta oss – vi kan hjälpa dig att reparera golvet eller lägga ett hållbart golv av akryl i stället.

Oavsett vilka behov du har kan vi ta fram en skräddarsydd lösning för just dina behov. Vi har 20 års erfarenhet av att lägga högkvalitativa och slitstarka golv. Behöver din verksamhet ett golv som tål det mesta? Om du vänder dig till oss får du hjälp hela vägen.

Vi ställer de relevanta frågorna, utreder dina behov och kommer efter en noggrann analys fram till vilken golvlösning som passar just din verksamhet bäst.

Våra installatörer har lång erfarenhet och uppdaterade kunskaper om fogfria golv för industrier och andra områden som kräver stryktåliga golv. Vi har alltid kundens bästa i fokus och ser alltid till att hitta en långsiktig och ekonomiskt fördelaktig lösning.


Epoxigolv

Måste leva upp till höga krav

Ett bra industrigolv måste leva upp till höga krav på kvalitet och hållbarhet och samtidigt vara enkelt att underhålla och göra rent. Dessutom ska det skapa en trivsam arbetsmiljö och ge ett allmänt gott intryck. Vi har ett brett utbud av fogfria industrigolv av epoxi, akryl och polyuretan och utgår alltid ifrån de specifika krav och förutsättningar som finns hos kunden. Vi hjälper till att välja den lösning som bäst lever upp till alla de krav som ställs på golv i krävande miljöer.

Allt fler industrier och affärsverksamheter väljer att lägga fogfria golv. Det finns många fördelar med detta. Massagolv bland annat, är slitstarka, lätta att underhålla och enkla att anpassa efter syfte och behov.

Akrylgolv vinner marknadsandelar

Vi är specialiserade på akrylgolv. Dessa har en del gemensamt med epoxigolv, men är en modernare variant som vinner marknadsandelar i Sverige och hela Europa. Akrylgolv baseras på akrylplast och kvartssand. Det är härdat för att skapa ett fogfritt golv som inte spricker eller torkar ut. Därför passar det utmärkt i lokaler där slitaget är hårt, som publika arenor och industriella sammanhang. Dessa golv är, i likhet med epoxigolv, flexibla och lätta att arbeta med, tack vare sin mångsidighet.

Det härdar snabbt, går att lägga i låga temperaturer och ansluta på väggen. Dessa är några av de egenskaper som har gjort akrylgolv populära ibland annat tvätterier och storkök. Dessutom är akrylgolv ett smart och smidigt val i mindre lokaler och när man behöver laga ett golv, eftersom härdtiderna annars skulle göra att golvet blir dyrare.

Specialdesignade golv

Våra golv har en speciellt framtagen teknisk och kemisk design som skiljer sig från andra golvlösningar som finns på marknaden. Våra akrylgolv ändrar sig inte över tid, de håller sig kompakta, enhetliga och är hållbara i decennier.

Här är några av de största fördelarna med akrylgolv:

  • Det härdar snabbt. Det är färdigt att använda redan ett par timmar efter applicering, något som gör det perfekt om man har begränsad byggtid till förfogande. Du kommer inte att behöva bromsa verksamheten en längre tid. Denna form av golv härdar även snabbt vid låga temperaturer.
  • Ytan är tålig och repas inte i första taget.
  • Golven kan läggas släta eller med struktur för att motverka halkincidenter.
  • Det kan läggas utomhus, även vid minusgrader.

Gedigna kunskaper och lång erfarenhet

Intresserad av ett nytt golv till din verksamhet eller är du i behov av att laga ett gammalt slitet epoxigolv? Vänd dig till oss – vi har gedigna kunskaper och lång erfarenhet, både som tillverkare och golvläggare. Vi hjälper kunder i hela Sverige och är även ett ledande varumärke i Europa. Vi kan erbjuda teknisk support med hjälp av ett stort nätverk av golventreprenörer i hela Sverige.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver professionell hjälp med ditt golv.

Vi levererar och installerar tåliga och fogfria industrigolv av akryl