Massagolv

En ledande tillverkare av kvalitativa massagolv

Välkommen till oss – en ledande aktör inom slitstarka massagolv för industri och andra krävande branscher. 20 år i branschen har gett oss de kunskaper som är nödvändiga för att erbjuda kvalitativa golv. Om ditt företag behöver ett nytt slitstarkt golv kan vi hjälpa dig hela vägen – från analys av just dina behov till installationen. Våra installatörer har alla lång erfarenhet av att lägga massagolv och har alltid kundens bästa i fokus.

Vi har sedan 2004 levererat golv och ytbehandlingar till flera av Sveriges största företag, med höga krav på hålbarhet och slitstyrka. Våra golvkonstruktioner ändrar sig inte över tid, de håller sig kompakta, enhetliga och behåller sin hållbarhet under mycket lång tid.

Våra massagolv kommer i ett flertal varianter, men alla håller högsta kvalitet och har några gemensamma egenskaper:

  • De har bra halkskydd, är resistenta mot kemikalier, UV-strålning och vatten.
  • De är foglösa, hygieniska, dammfria och lätta att städa.
  • Du får full teknisk support tack vare våra duktiga installatörer.

Begär en kostnadsfri offert på massagolv eller hör av dig om du har några andra frågor!


Massagolv akrylgolv

Prisvärda golv för krävande verksamheter

Våra massagolv i hållbar akryl är mycket prisvärda tack vare den långa livslängden. Våra golv återfinns i fabriker, verkstäder, köpcentran och många andra miljöer där det finns behov av tåliga underlag. Det finns stora vinster med att lägga ett massagolv i tålig akryl. Om du exempelvis är i livsmedelsbranschen så innebär ett starkt och tåligt golv stora plus: du slipper dyra produktionsstopp och onödiga reparationer. Du kan kombinera fogfria massagolv med ett stort urval av färger, former och strukturer och få det golv som just din verksamhet behöver. Våra massagolv är utmärkta, inte bara för tunga industrier utan även för butiker och utställningar. Användningsområdena för massagolv är närmast oändliga. Våra golv är i dag så tåliga att de kan läggas i de flesta miljöer där det ställs särskilda krav på hållbarhet eller hygien.

En ledande aktör inom massagolv

Att vi har lyckats etablera oss som en ledande aktör när det handlar om tåliga och estetiskt tilltalande massagolv kan man utläsa av vår långa kundlista där det finns såväl stora multinationella företag såväl som mindre verksamheter. Vi gör alltid vårt bästa för att hitta rätt golvlösning – stor eller liten kund spelar ingen roll!

Våra fogfria massagolv står emot riktigt tuffa påfrestningar, som maskinellt slitage, kemikalier och tunga städinsatser. Trots återkommande nötning så behåller golven sin utseendemässiga fräschör och ger din lokal en inbjudande känsla som underlättar produktionen.

Lång erfarenhet av golvbranschen

När vi hjälper ditt företag att hitta rätt golv för verksamheten så lutar vi oss mot en lång erfarenhet, där vi tydligt har kunnat se vilka golvlösningar som fungerar bäst och vilka som inte håller måttet. Vi vet att en tung industri behöver en annorlunda golvlösning än ett litet bageri. Många krav är desamma, men olika lokaler innebär också olika utmaningar. Vi har lärt oss dessa små nyanser och kan med denna erfarenhet med hjälp av att fråga dig och göra en genomarbetad analys hitta rätt massagolv. Här räknar vi upp några fördelar som du kan ta del av om ditt företag väljer att investera i ett av våra massagolv:

  • Hög kompressiv styrka – suverän hållbarhet och renlighet.
  • Lätt och snabbt att lägga – din verksamhet behöver inte göra några långa uppehåll när vi lägger golv.
  • Våra golv behöver minimala säkerhetsföreskrifter och kan specialanpassas till varje enskilt område.
  • Det tål kemikalier, stötar och eld på ett suveränt sätt.
  • De har inga ”kalla fogar” och löper därför minimal risk att delamineras, det vill säga att golvet lossnar från underlaget.
  • Håller länge. Våra massagolv tappar inte i kvalitet även om de är intensivt använda.

Läggs på många olika ytor

Massagolv kan läggas på ett flertal olika ytor: trä, betong, keramik, asfalt eller metall. Tjockleken varierar beroende på användningsområde, men de är vanligen mellan 4 och 12 millimeter tjocka. 

När vi lägger ett massagolv så utförs arbetet alltid av kunniga, utbildade och erfarna golvläggare. Vi utför hela jobbet, från förarbetet till själva appliceringen av golvmassan.

En annan fördel med massagolv är deras miljövänlighet. När de väl är lagda så har de ingen miljöpåverkan och de håller länge. När man river ut ett massagolv så kan det dessutom användas som fyllnadsmassa eller som fyllnadsmaterial inom industrin.

Välkommen att kontakta oss – hos oss hittar du det golv som passar just din verksamhet!

Vi levererar och installerar tåliga och fogfria industrigolv