Om oss

Bäst i Sverige på specialgolv

Vi har vi levererat golvlösningar till företag och organisationer av alla storlekar under lång tid. Det har gjort oss till en ledande aktör i Sverige inom specialgolv och förstavalet för företag som vill ha en stabil samarbetspartner som får jobbet gjort på rätt sätt till rätt pris. Vi tar fram våra golvlösningar i samarbete med några av Sveriges mest etablerade arkitektkontor med fokus på att skapa lösnignar som är hållbara och samtidigt estetiska. Det gör oss unika i en bransch där design ofta får stå tillbaka för funktion. Vår bredd och erfarenhet gör att vi kan leverera det bästa på båda områdena.

Våra kunder finns i hela Sverige och består av såväl stora som små företag, från lokala till multinationella. Vårt fokus på långsiktiga kundrelationer har gjort att vi har en bred kundbas osm gärna återkommer, något vi så klart tar som ett kvitto på att vårt arbete uppskattas. Vi tar inga genvägar och avslutar aldrig ett uppdrag utan att kunden är hundra procent nöjd.

Vi är certifierade enligt ID06, BKR och GVK, samt försäkrade enligt Dina Försäkringar. Allt detta utgör en trygghet för dig som kund och garanterar vår pålitlighet.

Vi levererar och installerar våra golv i hela Sverige