Superfloor | Betongslipning, betongpolering

Superfloor 

Är det dags att ta ditt golv till nästa nivå? Vi erbjuder golvsystemet Superfloor och det är en lösning som verkligen kan göra skillnad. HTC Superfloor innebär en förädling av ett redan hållbart golv som sker genom betongslipning och betongpolering. Först slipas golvet ner stegvis och därefter sker en polering som slutar med att du som beställare får ett riktigt lättstädat golv - som tål tuffa tag. 

Utöver att golvet blir hårt så är det även en golv som kommer med mindre vibrationer - vilket kan vara väldigt bra inom vissa sammanhang och områden. Ett golv behandlat med Superfloor är även synonymt med ett hållbart golv. 

Hur golvet i fråga ser ut däremot, det är en fråga som avgörs av en rad olika faktorer där exempelvis cementfärg, typ av ballast samt mängd av ballast spelar en avgörande roll. Vi kan visa upp resultat från tidigare projekt och ge dig ett hum om hur ditt golv kommer att se ut efter en avslutad betongslipning och betongpolering med Superfloor. 


Superfloor - fyra olika system 

Ser man till Superfloor så handlar det om att du som beställare kan välja mellan fyra olika typer av system. Vi tänkte här nedan gå igenom dessa lite snabbt, men vill du veta mer så kan vi givetvis både berätta mer utförligt om dessa - och visa dig bilder i ett refererande syfte. Målet är att du ska välja det typ av system inom Superfloor som bäst passar ditt golv och din verksamhet.

Här nedan följer informationen om de olika system inom Superfloor som finns: 

Superfloor Platinum: 

Superfloor Platinum är ett komplett system - från grund- och planslipning vidare till polering, som med hög glans ger dig ett lättstädat och hållbart golv. De första stegen är avgörande för det färdiga resultatet. Med stor noggrannhet och precision slipas golvet fritt från repor och andra skador för att sedan poleras upp till en snyggare finish. Hur många steg som behövs inom betongslipning avgörs på plats och beror på hur pass slitet golvet är - samt hur dess inneboende egenskaper är. 

Superfloor Gold: 

För att Superfloor Gold ska kunna användas så krävs det att golvet redan är slätt och plant. Gold  bygger på samma princip som Platinum, men med skillnaden att grovslipning och planslipning inte inkluderas. Effekten och resultatet blir detsamma: du får ett lättstädat golv med hög glans och lång hållbarhet. 

Superfloor Silver: 

Med Superfloor Silver kan du som beställare räkna med ett golv med lång hållbarhet och en lite mattare finish. De första stegen - som vi nämnde vid Platinum - inkluderas och det ger lång hållbarhet. 

Superfloor Satin: 

Superfloor Satin är det system som har en exponerad ballast och halvmatt yta. För att inte exponera ballasten för mycket så sker ingen grundslipning - vilket i sin tur ställer krav på att golvet, redan innan, är slätt och plant. 

Fördelar med Superfloor

Fördelarna med Superfloor är många och vi tänkte räkna upp några av dessa här nedan och som följer: 

  • Mindre miljöpåverkan. 
  • Stor slitstyrka. 
  • Lätt att underhålla - och därmed låga framtida kostnader. 
  • Antistatiskt. Golven uppfyller kraven på ESD-golv. 
  • Halksäkra. 
  • Lättstädade. 
Vi levererar och installerar våra golv i hela Sverige